Активирайте стерео високоговорителите на OnePlus 6

Uncategorized

, стигнахме до момент, в който пазарът е пълен с отлични смартфони, които да изберете във всякакъв вид разходи. Нито един от тези отлични смартфони обаче не е идеален. Дори джаджи, които не ви изразходват хиляда или в някои случаи две хиляди долара не могат да се мислят за перфектни. По същия начин, OnePlus 6 е отлично приспособление, както и изключителна стойност на парите, но не е перфектно. Например, вграденият високоговорител е настроен. Това е един -единствен низходящ високоговорител, който е толкова лесен за блокиране, което съсипва игровото изживяване, ако нямате включени слушалки. Напускането на високоговорителите изглежда е моделът в наши дни, тъй като всички се съобразяват с Apple, но дори и Apple сега предлага стерео високоговорители на своите iPhone.

На OnePlus 6 получавате само един говорител, като OnePlus 5T преди него, както и OnePlus 5 преди него … виждате къде отива това. За щастие Android има динамичен квартал от дизайнери на трети страни, които имат гръб. Ценообразуването на устройства OnePlus, в допълнение към близките до запасите Android Experience, направи OnePlus флагмани любим. Следователно, имаше метод за разрешаване на стерео високоговорители на OnePlus 5T, както и имаше метод за това и на OnePlus 5. Сега има метод за разрешаване на стерео високоговорители и на OnePlus 6.

Стерео високоговорители мод за OnePlus 6

Този нов мод за OnePlus 6 е събран от старши член на XDA Acervenky. За разлика от OnePlus 5T Mod, който беше само мод на мода за OnePlus 5, това отне малко повече работа. По същество прави точно същото, както всеки тип стерео високоговорител мод. Той превръща слушалката във вторичен високоговорител, който не е толкова силен като оригиналния високоговорител. Слушалката никога не е била разработена, за да се използва като говорител, така че това се очаква. Има методи за увеличаване на изхода на шума от слушалката, но те могат трайно да повредят слушалката. Поради тази причина няма да говорим за тях. Вместо това просто ще ви покажем как точно да настроите мода на Acervenky.

Този мод е Magisk модул, който предполага, че вашият OnePlus 6 трябва да се корени с Magisk. Този мод ще работи само ако вашият OnePlus 6 работи на фърмуера на Oxygen OS, предлаган от OnePlus. Персонализираните ROM все още не се поддържат.

Внимание

Нивата на обема по подразбиране, които този мод задава за слушалката, са безрискови, както и не трябва да го повредят. И все пак нито ние, нито дизайнерът могат да се уверят, че това. Това е рискова стъпка, както и вие сте този, който се отчита, ако решите да я вземете.

Изисквания

Вкоренен OnePlus 6

Кислородна ОС

Magisk

Изтегляния

OP6-STEREO_MAGISK_REDUCEDV4.ZIP

Как да разрешите стерео високоговорителите на OnePlus 6

Отворете Magisk Manager, както и се насочете към секцията за модули, използвайки чекмеджето на страничното меню.

Тук докоснете бутона Floating+в долната част.

Отворете изтеглените данни за Zip, както и го изберете, за да го настроите.

Рестартирайте джаджата, за да влязат в сила модификациите.

Leave a Reply

Your email address will not be published.