Оптични слънчеви обективи на Rochester за Google Glass вече са налични

Uncategorized

Google Glass може да е успял да нанесе легиони от фенове благодарение на техническите си възможности, но можем ли да видим модната съзнателна да приеме носещата технология като изявление на стил? Може да звучи малко далеч, тъй като продуктът не е точно най-естетически приятното парче комплект, на който някога сме срещали. Въпреки това, в опит да застанат освен други доставчици на рецепта за стъкло, Rochester Optical започна да използва линия от елегантни лещи за слънчеви очила, които са съвместими с очилата на Google.

Като част от официалното прессъобщение на компанията, изпълнителният директор на Rochester Optical Патрик Хо трябваше да каже:

С тези нови слънчеви лещи искаме да донесем нещо забавно и елегантно за умни очила. Носителят може да персонализира нашите слънчеви лещи по своя харесване и да изразява индивидуалност – привеждайки стил и изкуство в технологията. Смятаме, че сме постигнали това.

Със сигурност изглежда, че Рочестър е постигнал целта си да направи Google Glass много по -елегантна и подходяща за индивидуалната личност на собственика. Специалната гама от лещи ще се придружи от множество възможности за персонализиране, за да се увери, че носителят наистина се чувства като у дома си със стъкло. Продуктът ще се доставя с 14 различни вариации на тонирани и огледални лещи. Ще има и избор от 8 различни стила на рамката, които да отговарят на всички вкусове, както и опцията за избор от 11 различни цвята. Струва си да се отбележи, че продуктът е изцяло създаден за естетически цели и е изцяло базиран на без рецепта.

Собствениците на Glass могат веднъж да са го използвали за заснемане на подлики или взаимодействие с текущите стъклени съдове, но също така изглежда, че продуктът вече може да бъде официално класифициран като UV Protectant, благодарение на обективите на Rochester Optical. Придружаващият уебсайт на Rochester Optical върши доста добра работа, за да направи целия процес на поръчка и персонализиране много основен, като внедрява три лесни стъпки. Изберете вашата рамка. Изберете и персонализирайте обектива си. След това предайте $ 179,00. Процесът е завършен.

С наскоро Google разширява програмата Glass Explorer в Обединеното кралство, определено няма да е дълго, докато не видим цял набор от компании, които измислят иновативни аксесоари като тези лещи. Ако технологията излита, тъй като Google го предвижда, тогава производителите на аксесоари могат да имат изцяло нова категория продукти, за да проектират и произвеждат.

Можете да се сдобиете с рамките / лещите, като се насочите към: shop.rochesteroptical.com

Може също да искате да проверите:

Google Glass става модерен с нови дизайнерски рамки, ето как изглеждат

Можете да ни следвате в Twitter, да ни добавите към вашия кръг в Google+ или да харесвате нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за всички текущи от Microsoft, Google, Apple и The Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published.