Борба с пристрастяването към смартфони с тези приложения

Всички сме пристрастени към смартфоните, но повярвайте ми, пристрастяването е само малка дума, която да го опише. Много от нас продължават да се взират в нашите смартфони, щракнете върху някои икони, изключете екрана и го повтаряйте отново и отново. Смартфоните са като онези мистични сирени, които ви държат пристрастени и убиват времето ви. Но това не показва, че трябва да го предадете без бой. По ирония на съдбата имаме много приложения, които ще ви помогнат да се преборите с пристрастяването към смартфони.

Много изследователи потвърдиха, че това е един от най -добрите начини за борба с пристрастяването към вашия смартфон. Разбира се, нищо не е по -добре от това да изключите телефона и да го държите настрана за известно време. Но ние сме просто хора, ние сме слаби и жалки. Така че е необходимо да използваме някои инструменти, за да се борим с нашите зависимости. Движейки се напред, ето някои от любимите ни приложения, които могат да ви помогнат да се борите с пристрастяването към смартфони.

Flipd

FLIPD е страхотно приложение, което напълно поема вашия смартфон, за да увеличи производителността ви по време на работа. Можете да заключите телефона си до 12 часа. Той замества заключения екран с основни опции и използва лесни автоматични повторения за текстови съобщения. Докато приложението е активно, все пак можете да приемате и да правите телефонни обаждания към избрани номера, така че искате да зададете някакъв списък с спешни контакти. С автоматичните записи не е нужно да се притеснявате да игнорирате хората, които се опитват да се свържат с вас. Дори ви мотивира, като показва времето, което сте запазили, като използвате това приложение.

[Googleplay url = ””/]
AppDetox

Ако не искате да компрометирате цялото си използване на смартфони, е време да получите много по -определено лечение. AppDetox е красиво приложение, което проследява използването на мобилни устройства и ви държи на задача, докато трябва да работите и ви дава свобода, когато е време да се охладите. Така че, можете да ограничите използването на YouTube по време на офиса, докато оставяте пощенската си кутия недокоснато. Настройките на приложението са доста прости, така че можете да управлявате броя пъти, когато може да се отвори приложението, време, когато може да се използва, продължителността на използването на приложението. Всеки път, когато се опитвате да нарушавате собствените си правила, AppDetox ще ви напомня, че се свързва с използването на приложения, за да ви държи на път.

[Googleplay url = ””/]

Трябва да се прочете
Наблюдавайте използването на смартфона си с монитор за използване на телефона

Гора

Forest е приложение, което ви помага да стоите далеч от вашия смартфон и да останете фокусирани върху работата си. Приложението ви позволява да изграждате виртуална гора във вашия смартфон, като правите „нищо“. Всеки път, когато искате да се концентрирате върху работата, засадете семе в гората и не докосвайте телефона за 30 минути. В този период семето постепенно ще прерасне в голямо дърво, но ако разбиете концентрацията си и използвате телефона си, лошото малко дърво ще изсъхне. Всеки ден ще притежавате гора, пълна с дървета или някои изсъхнали клонки, които представляват вашата борба срещу пристрастяването към смартфони.

[Googleplay url = ””/]
Добре прекарано време

Времето за качество е основно приложение, което използва специален и задълбочен анализ на използването на вашия смартфон, отключване на екрана и отделни приложения. Той доставя почасови, ежедневни и седмични резюме, за да определи използването на мобилния си език. Можете да зададете свои собствени ограничения във времето като „предупреждения“, „Вземете почивка“ въз основа на вашите навици. Така че, можете да планирате дейностите си, без да компрометирате производителността. Приложението предоставя основна времева линия на използването на вашия смартфон, за да ви помогне да покажете използването на приложението си и къде губите много от времето си. Изтеглете това основно приложение и работете върху вашите приложения за хранене.

[Googleplay url = ””/]
Извън времето

Както самото име разкрива, Offtime е основно приложение, което управлява използването ви със смартфон, като отрязва някои от разсейващите функции в телефона ви. Приложението ви позволява да проследявате и персонализирате свързаността си, за да можете да бъдете много по -продуктивни и да прекарате малко време с хората, които обичате. Приложението ще блокира обажданията, изпраща персонализирани автоматични повторения и подготвя списък с пропуснати обаждания, за да уведоми списъка с обаждащи се. Можете да си поставите цели и да работите върху тях, за да се преборите с пристрастяването си към смартфони.

[Googleplay url = ””/]
Може да е малко скептично да се преборите с пристрастяването към смартфони с приложения, но си струва да опитате. Тези приложения наистина вършат добре работата си.

Прочетете следващото
Google Digital Wellbeing: Всичко, което трябва да знаете

Leave a Reply

Your email address will not be published.