Приложенията на iOS 8 с пълна поддръжка на HealthKit започват да се появяват в App Store

Uncategorized

Когато Apple за първи път рекламира iOS 8, една от най -важните му функции беше Health, приложение, което се очакваше да действа като Cornerstone за всички здравни и уелнес както и приложения за уелнес. Рекламиран като център за цялата различна информация, събрана от трети страни за здравето и уелнес проследяващи, както и подобни, здравето и уелнесът, както и все още е, по-скоро интересни за тези, които обичат да следят здравето и благосъстоянието си както и фитнес.

Unfortunately, the health and wellness API as well as any type of apps that were developed to utilize it had to be pulled at the 11th hour, with iOS 8 being required to ship without any type of of the new hotness developed in. now though, with iOS 8.0.2 now landing on iPhones as well as iPads around the world, not only is health and wellness to life as well as kicking however those apps that depend on i t are now starting to roll – or ought to it be, run – в магазина за приложения.

Първото от тези приложения, които наистина се възползват от здравето и здравето на Apple, е Fitport, който действа като централно табло за информация за здравето и уелнес, както и след това споделя тази информация с приложението за здраве и уелнес. След като въведе за първи път, Fitport ръководи хора с поредица от настройки, които контролират какви данни могат да се показват здраве, както и в резултат на това, други приложения за трети празник.

По-нови, както и актуализирани приложения започват да се натискат в App Store, като Runkeeper просто получава актуализация, която се възползва от специфичните за iOS 8 функции в покупката, за да предложи дори много по-добро изживяване от преди. Очаквайте да видите други приложения да отговарят на FIT по -рано, отколкото по -късно, с приложения, които бяха подготвени преди iOS 8 да отидат онлайн, сега да бъдат изтласкани обратно в App Store.

Въпреки че iOS е излязъл от малко, добавянето на здраве и благосъстояние, както и свързани приложения, ни предоставя нещо ново, с което да играем, както и в изданието на iPhone Release Haze от края на септември, това винаги е изключително страхотно нещо наистина нещо !

iOS 8.0.1 беше голяма каша от края на Apple, която остави около 40 000 джаджи iPhone 6/6 плюс без клетъчна услуга, както и функционалност на Touch ID, както и с пускането на iOS 8.0.2 вчера, Apple по същество фиксира номер на бъгове, които биха могли да изпаднат в затруднение за бизнеса, ако те не бяха разрешени бързо.

(чрез: 9to5mac)

Можете също така да искате да проверите:

Изтеглете iOS 8 / 8.0.2, както и настройката на iPhone 6, 5S, 5C, 5, 4S, iPad, iPod touch [инструмент за изпълнение]

Можете да се съобразите с нас в Twitter, да ни добавите към вашия кръг в Google+ или като нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за всички най -нови от Microsoft, Google, Apple, както и в мрежата.

Leave a Reply

Your email address will not be published.