Какво е новото в Android 7.0 Nougat

Uncategorized

Google тества по -новата си версия на Android, Android Nougat, вече няколко месеца чрез програма за визуализация на програмисти. Ако сте били част от него или ако сте в крак с събитията на света на технологиите, тогава ще знаете, че окончателното официално изграждане на Android 7.0 Nougat е пусната няколко дни назад. Първата търговска конструкция на най -новата версия на Android вече е достъпна за Nexus устройства. Можете да ги инсталирате на вашите Nexus устройства, като следвате това ръководство.

Въпреки че потребителският интерфейс на по -новата версия на Android не е пълен ремонт, но има малко забележителни промени в дизайна. Наред с промените в потребителския интерфейс, има доста много промени под капака. Даден по -долу е пълният списък с функции, въведени в Android 7.0 Nougat.

Какво е новото в Android 7.0 Nougat: Под качулката

Този раздел обхваща промените и функциите, въведени в Android N, което помага за осигуряването на по -добре изпълняващо устройство заедно с дълготрайно.

Намазайте в движение

Doze беше функцията за пестене на батерията, въведена в Android Marshmallow. Doze Mode поставя телефона в режим на спестяване на захранване, като деактивира фоновите данни и други процеси, когато устройството е в стабилно състояние. Doze on Go е по -подобрена версия на Doze, спестява батерията, дори когато устройството може да не е стабилно. Например, когато ходите с устройството си в джоба си, Doze в движение ще бъде активирано да ви спести малко сок.

Doze в движение е по -подобрена версия на Doze, той спестява батерията, дори когато устройството може да не е стабилно, т.е. вашето устройство ще премине в режим на по -ниска консумация на енергия, дори когато сте в движение. Например, когато ходите с устройството си в джоба си или с устройството си в чантата си, Doze в движение ще бъде активирано да ви спести малко сок.

Vulkan Api

В днешно време смартфоните включват 2K или дори 4K дисплеи, за 5.5-инчово устройство, тези резолюции определено са преувеличение. Но дори и да са преувеличение 2K и 4K дисплеи са тенденцията сред смартфоните на 2016 г.

Vulkan API ще използва тези дисплеи добре с високоефективна 3D графика. На поддържаните устройства можете да видите приложенията да прескачат с по-рязка графика и ефекти на бонбони. Въпреки че има само няколко игри и приложения, които се възползват от API на Vulkan, но повече игри трябва да приемат Vulkan API, веднага след като Android N бъде пуснат на масите.

Daydream готов

Виртуалната реалност ще бъде следващото голямо нещо в света на технологиите. Времето не е далеч напред, когато всички бихте консумирали медии или играете игри във виртуална реалност. Няколко производители на смартфони вече имат поддръжка за виртуална реалност, но поддръжката за VR, вградена точно в операционната система, определено би плюс за растеж и развитие на виртуалната реалност в света на технологиите.

Daydream е проектът на Google за привличане на виртуалната реалност в света и Android Nougat е готов за Daydream, т.е. когато устройствата с възможности за Daydream се стартират, Android определено ще ги допълва.

Сигурност

В Android N са включени различни актуализации на сигурността, за да се чувствате в безопасност, когато се занимавате с важни данни на вашето мобилно устройство. Android N е изграден с мощни слоеве за сигурност и криптиране, за да поддържате личните ви данни частни. Следвайки функцията за сигурност, добавена е към Android Nougat:

Криптиране на базата на файлове-Чрез криптиране на ниво файлове, Android може по-добре да изолира и защитава файлове за отделни потребители на вашето устройство.

Безпроблемни актуализации – На Select New Devices, актуализации на софтуера Изтегляне на заден план, така че няма да се налага да чакате, докато устройството ви се синхронизира с най -новите инструменти за сигурност.

Direct Boot – Стартирането на вашето устройство е по -бързо и приложенията работят сигурно, дори преди да въведете паролата си.

Нов UI/UX

Този раздел обхваща направените промени и функциите, въведени в Android N, които осигуряват по -добро потребителско изживяване с вашето устройство.

Мулти-прозорец

Google добавя функции към запасите, като се учи от други OEM производители. Има много функции, които първоначално са били достъпни в кожи с Android, предоставени от OEM производители като Samsung, LG, HTC и др включително функции като мулти прозорец за последните няколко години.

Мулти прозорецът или разделеният прозорец е функцията, която ви позволява да стартирате две приложение едновременно. Можете да стартирате две приложения един до друг в режим на пейзаж или едно под други в портретен режим.

Персонализирани бързи настройки

Android се развива от деня, когато стартира. Андроидът на запасите винаги е бил добър в производителността, но липсва на персонализиране. Но този път наоколо се добавя доста много за персонализиране на вашето устройство. Една от най -забележимите е възможността за персонализиране на бързи настройки.

Вече можете да регулирате позицията на бързо настройване на плочки tnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.