Спестете 400 долара за този масивен 85-инчов Samsung 4K QLED телевизор със 100% цветен обем

Amazon вече продава 85-инчов 4K QLED телевизор на Samsung за изключително ниската цена от едва 1897,99 долара. Не е нужно да въвеждате кодове за отстъпки или да подписвате и талони за отстъпки на екрана тук. Всичко, което трябва да направите, е да поставите покупка, както бихте могли за всеки друг продукт и новият ви телевизор ще бъде с вас за нула време.

Amazon обикновено продава 85-инчовия 4K QLED телевизор на Samsung за около $ 2,30o, което означава, че сега спестявате 400 и 17% на огромен телевизор, който съдържа всички предимства, които бихте очаквали от телевизора в този клас. Това означава, че е включена поддръжката за Quantum HDR, докато тази интелигентна телевизия дори има вградена Alexa за контрол на вашия умен дом и много повече.

Купете: 85-инчов клас Samsung QLED 4K UHD Q60B Series TV от Amazon: $ 1,897.99 | Оригинална цена: 2300 долара

100% обем на цвета с квантова точка: Баска в милиард нюанси с фантастичен цвят при 100% обем на цвета, които остават верни дори в ярки сцени.

По време на писането, 85-инчовият 4K QLED телевизор Samsung има много повече от 190 отзива за Amazon с комбинирана оценка на много изключителен 4,6 звезди от възможна петица. Единственият улов тук е, че Amazon не казва, когато тази сделка ще приключи, което означава, че има вероятността да пропуснете, ако не поставите покупката си скоро. Ако нов 85-инчов телевизор е в списъка ви за пазаруване, сега е моментът да действате, преди да е станало твърде късно.

Може също да искате да проверите:

Jailbreak iOS 15.6 за актуализация на състоянието на iPhone и iPad

Изтегляне: iOS 15.6 Final IPSW връзки OTA файлове и iPados 15.6 изход сега

IOS 16 бета съвместими и поддържани iPhone, iPad, iPod touch устройства

iOS 16 Beta 4 Изтегляне, Дата на издаване: Когато се очаква Apple да го засили?

iOS 16 beta 3 Изтегляне на IPSW връзки за iPhone, iPad сега за Devs

iOS 16 beta 3 профил на файл Изтегляне на OTA Update Without Dev акаунт, ето как

Изтеглете iOS 16 Beta 3 IPSW връзки и инсталирайте на iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, плюс, iPad [урок]

Можете да ни следвате в Twitter или Instagram и дори да харесвате нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за всички най -нови от Microsoft, Google, Apple и The Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published.